Kwaliteit – Apotheek Lochem – Lochem

Apotheek Lochem

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij nu ook bereikbaar via internet. U kunt op onze website 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid.

Ook hebben wij een uitgebreide zelfzorgwijzer online met advies over het gebruik van vrij verkrijgbare zelfzorgmiddelen bij een aantal veel voorkomende aandoeningen.

Geef uw email adres én mobiele telefoonnummer door (mail naar info@apotheeklochem.nl). Dan krijgt u een bericht als uw medicijnen klaar staan. Dit voorkomt onnodig wachten.

Kwaliteit

Als apotheek willen wij goede zorg verlenen aan de patiënt en deze zorg ook steeds verder verbeteren. Dit doen wij onder andere door het volgen van nascholingen, zodat onze kennis up-to-date blijft. Ook doen we onderzoek naar de ervaringen van patiënten door middel van klanttevredenheidsonderzoek. Opmerkingen, wensen, klachten en verbeterpunten zijn voor ons waardevolle informatie, waarmee we onze zorgverlening steeds beter proberen te maken.

Als apotheek maken we gebruik van een kwaliteitssysteem, waarin onze werkprocessen en protocollen staan beschreven. Aan de hand van nieuwe inzichten door bijvoorbeeld nascholingen en opmerkingen en verbeterpunten van patiënten, worden werkprocessen en protocollen verder geoptimaliseerd of aangepast.

Kwaliteitscertificaat

Wij zijn als apotheek HKZ-gecertificeerd. Dit houdt in dat een onafhankelijke instantie de kwaliteit van de apotheek heeft getoetst aan de hand van verschillende criteria.
Dit certificaat is 3 jaar geldig, maar tussendoor wordt jaarlijks ook een controle audit uitgevoerd.