Track & Trace – Apotheek Lochem – Lochem

Apotheek Lochem

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij nu ook bereikbaar via internet. U kunt op onze website 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid.

Ook hebben wij een uitgebreide zelfzorgwijzer online met advies over het gebruik van vrij verkrijgbare zelfzorgmiddelen bij een aantal veel voorkomende aandoeningen.

Geef uw email adres én mobiele telefoonnummer door (mail naar info@apotheeklochem.nl). Dan krijgt u een bericht als uw medicijnen klaar staan. Dit voorkomt onnodig wachten.

Track & Trace

In apotheek Lochem wordt gewerkt met een zogenaamd Track&Trace systeem. Het belangrijkste voordeel voor u is dat u een mail krijgt als uw geneesmiddelen voor u klaar staan. Dan komt u niet onnodig voor niets.

Snelbalie

Daarnaast wordt er gewerkt met een snelbalie. Bedoeld voor het afleveren van chronische medicijnen, waar verder geen uitleg bij nodig is. Als uw geneesmiddelen afgehaald kunnen worden ontvangt u een email waarin een unieke afhaalcode vermeld staat. Hierdoor kunt u in de apotheek sneller geholpen worden.

Afhaalautomaat

Op de nieuwe locatie hebben wij nu ook een afhaalautomaat! Hier kunt u 24/7 terecht voor het afhalen van uw chronische medicijnen. Via een sms of email krijgt u een code, waarmee u de medicatie uit de automaat kunt halen.

Geef uw mobiele nummer en emailadres door aan ons (info@apotheeklochem.nl) om hier gebruik van te kunnen maken.