Voor uw en onze veiligheid – Apotheek Lochem – Lochem

Apotheek Lochem

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij nu ook bereikbaar via internet. U kunt op onze website 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid.

Ook hebben wij een uitgebreide zelfzorgwijzer online met advies over het gebruik van vrij verkrijgbare zelfzorgmiddelen bij een aantal veel voorkomende aandoeningen.

Geef uw email adres én mobiele telefoonnummer door (mail naar info@apotheeklochem.nl). Dan krijgt u een bericht als uw medicijnen klaar staan. Dit voorkomt onnodig wachten.

Voor uw en onze veiligheid

Om verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen, de continuïteit van zorg te behouden en ons team te beschermen nemen wij ook maatregelen

  • Kom niet naar de apotheek als u verkouden bent of hoest.
  • Bent u gezond en komt u wel in de apotheek, houd dan minimaal 1,5 meter afstand van onze medewerkers en andere klanten.
  • Voor vragen over het Corona virus verwijzen wij u naar de website van het RIVM, www.thuisarts.nl en www.apotheek.nl
  • Het is niet nodig om een voorraad medicijnen aan te leggen. Om tekorten te voorkomen geven wij u nog geen medicatie mee als u nog voorraad langer dan een maand in huis heeft.
  • Was uw handen regelmatig met handzeep en water. Hoest en nies in uw elleboog, schud geen handen en vermijd zo mogelijk sociaal contact.
  • U kunt ons telefonisch bereiken op 0573-251384 en op info@apotheeklochem.nl.

Wij vragen uw medewerking en begrip. Alleen samen kunnen we zorgen dat we allemaal gezond blijven!